Kaikkien seuralaisten puolesta toivotamme sinut tervetulleeksi Hyvinkään Pursiseura ry:n (HYP) toimintaan!

Hyvinkään pursiseuran hallitus 2024

Kommodori: Anu Turu, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varakommodori: Pasi Ala-Mutka

Jäsenet:
Heimo Heikkonen
Simo Sepperi
Ari Pihlaja
Joonas Aarnio

Varajäsenet:
Oskari Holmström
Juha Kukkola

Jäsenyys

Seura on Purjehdus- ja Veneilyliiton (SPV:n) jäsenjärjestö. Seuramme jäsenenä olet siis Suomen Purjehdus ja Veneily ry liiton jäsen sekä voit kuulua myös Suomen Navigaatioliittoon (navigaatiojaos) ja saada näiden liittojen antamat edut käyttöösi. 

Jäsenhakemuksen toimittamisen jälkeen, HYP:n hallituksen käsiteltyä asian, tulet saamaan laskun kotiosoitteeseen.

HYP:n hallituksen vahvistamat seuraavat maksut:

Liittymismaksu (ei nuorisojäsenet) 150 € ruokakunta
Jäsenmaksu 35 € + SPV:n liittomaksu
Perhejäsen 15 € + SPV:n liittomaksu
Nuorisojäsen 5 € + SPV:n liittomaksu
Navigaatioliiton maksu 5 €  

 

Suomen Purjehdus ja veneily (SPV) määrää vuosittain liittomaksun suuruuden ja seura perii sen jäseneltä jäsenlaskutuksen yhteydessä.

Toivottavasti HYP voi tarjota mieleistäsi toimintaa ja palveluita, että voit kotiutua yli kahdensadan jäsenemme myötämieliseen joukkoon. Myös oma panoksesi seuran toimintaan on tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jäseneksi hakeminen

Täytä jäsentietokaavake, klikkaa lähetä ja se on siinä!

Jäsenyydestä eroaminen

Voit täyttää yllä olevan jäsentietokaavakkeen ja lähettää sen.

Mieluimmin reilusti ennen kuin jäsenmaksulapun saatuasi, kiitos.

Muuttuneet jäsen- ja venetiedot

Onko osoitteesi muuttunut? Oletko vaihtanut veneen? Omien yhteystietojen ja veneen tietojen muuttaminen käy sujuvasti suulissa. Olet saanut tunnukset ja ohjeet. Purjehdus-ja veneilyliiton sivuilla pääset kirjautumalla muuttamaan  omia tietojasi.

Muuttuneesta sähköpostiosoitteesta pyydetään ilmoittamaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Seuran historia

Hyvinkään Pursiseura ry on perustettu vuonna 1982. Varsinainen perustava kokous pidettiin saaristolaivurin kurssilla 2.4.1982, jolloin perustajajäseniä oli paikalla 44 henkilöä. Vireä uusi pursiseura aloitti oman veneiden katsastustoimintansa jo seuraavana vuonna ja jäsenmäärä kasvoi 107 henkilöön. Toimihenkilöt saivat pursiseuralle luoduksi oman lipun ja se vihittiin käyttöön vuonna 1984. Nykyisin seurassa on noin 200 jäsentä.

Satamat

Seuralla on käytössään satama Porvoon Kråkössä, jonne johtaa tie aivan rantaan ja sinne on talkootyönä rakennettu 20-paikkainen laituri. Rannassa on myös grillikota, jonka lukkoon käy sama avain kuin portin lukkoon.

Retkisatama on Lappohjan Mellankobbenissa, joka on n. 1,5 ha kokoinen saari Tvärminnen lähellä. Retkisatamassa on laituri ja poijupaikkoja muutamalle vierailevalle veneelle sekä runsaasti rantautumispaikkoja. Paikalla on myös sauna, nuotiopaikat sekä puusee.